pondělí 19. září 2016

Kosmetické nákupy | Léto 2016


Milé čtenářky,

odolávám pokušení si nafackovat, protože je půlka září, a já teprve připravuji novinky za léto! Nejprve jsem je odložila na srpen, když jsem nestíhala, pak na začátek září... Na tvorbu potřebuji chuť a kreativní náladu (ačkoliv když si prohlížím fotky, které jsem pořídila…). Od té doby, co chodím na vysokou, mám pocit, že život utíká mílovými kroky vpřed. Ale jsem spokojená a studium mě zatím baví. Uvidíme, jak budu mluvit za rok.




Nu, dost řečnění, je čas ponořit se do nálože novinek! Ačkoliv oproti takové Getthelouk jsem hotový salát.

Balea tělový sprej s vůní melounu

Ačkoliv jsem nikdy plně nepropadla populární dívčí (čti slepičí) mánii sprejování se litry voňavky dvacetkrát denně, i já jsem s blížící se dvacítkou na krku začala používat vůně. Tento tělový sprej jsme objevily v DM s kamarádkou. Jeho vůně mi asociuje čerstvě rozkrojený, šťavnatý meloun. Ideální aroma na léto. Osvěží a jemně navoní. Bohužel se jedná o limitovanou edici.




Garnier čistící gel Pure 3v1

Další novinka, ze které jsem nadšená. Tento produkt můžete údajně používat buď na každodenní čistění, jako peeling či jako masku. Patřím mezi majitelky smíšené pleti a občas se mi trošku víc mastí. Garnier gel používám dvakrát týdně jako masku. Krásně pleť vyčistí, vypne a vyhladí. Zároveň nemám pocit, že by byla až nepříjemně napnutá či vysušená.




Sundance opalovací krém a emulze po opalování

Horká písečná pláž, azurové moře, kokosové palmy… Hmmm, přesně takhle jsem se díky těmto dvěma mazlíkům. Opalovací krém není vůbec mastný, rychle se vstřebává a voní po kokosu – což chválím, protože nesnáším ten odporný umělý smrad jiných opalováků!

Emulze podobně jako opalovák voní kokosově. Má gelovou texturu a zvláčňuje pokožky. Jako bonus obsahuje zlaté třpytečky, takže Vaše bronzové nožky získají ten správný šmrnc!




Isolda regenerační krém na ruce s aloe vera

Krém od Isoldy mi přivezla mamka z lázní jako dárek. Soudě podle spotřebovaného balení se jedná o skvělý produkt.




Original Source sprchový gel (Lemon and Tea Tree)

Ach, dejte mi do ruky citronový sprcháč a vrátím vám jen prázdný obal! Original Source se chlubí tím, že se jedná o veganskou značku. Netuším, jaké živočišné tuky by kromě lanolinu mohly klasické sprcháče obsahovat, ale budiž – lidi na to „slyší“. Já slyším na to, že miluji vůni citronů a v tomto gelu jsem ji dostala řádnou dávku! Bohužel jsem nestihla vyfotit jeho krásnou žlutou barvičku (myli jsme se s ním doma všichni).




Rimmel řasenka Wake Me Up

Další objev, kterému budu věnovat samostatný článek.

Essence řasenka na obočí Make Me Brow

Mé již druhé balení. Zamilovala jsem si tento produkt pro jeho kvalitu, preciznost, časovou nenáročnost a nízkou cenu.



Garnier micelární voda pro citlivou pleť

Další svatý grál. Líbí se mi, že se mohu odlíčit a zároveň si i vyčistit pleť (a teď se ani moc nemaluji).




Essence a Flormar laky

Oblíbené značky, oblíbené barvy.



Ariposa paletky stínů

Tyto stíny jsem dostala jako dárek. Jsou pěkně pigmentované a výrazně třpytivé. Uvidíme, jak na tom budou s výdrží.






Tím můj výčet novinek končí. Nevím, jestli to někomu připadá málo, jinému naopak moc – ale já jsem holka skromná. Slintám nad vším drahým, co vidím, ale většinou nic z toho si nekoupím. Radši než kosmetiku mám totiž penízky.



Love
D. Doe

4 komentáře:

  1. krásné fotky, krásný článek - jsem moc ráda, že okurková řasenka nezklamala :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju😍okurková řasenka je teď mým miláčkem číslo jedna!

      Vymazat
  2. Super nákupy, pár kousků máme stejných! Např. micelárka od Garnieru je super :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! A to další nákupy budou ještě lepší:)) myslím si, že určitě nejsme jediné, komu tahle micelárka sedne - moje mamka si ji taky zamilovala:)

      Vymazat